MULTIMEDIJA art web DIZAJN

web dizajn, multimedija art

kreativan dizajn

 
   
 

Design 4um pokriva sve oblasti dizajna i marketinga, sa najvise iskustva u web dizajnu, i sa najvise postignutih rezultata u internet marketingu - obratite se najboljima! kontakt +381 64 1700992 Beograd/Srbija/East Europe

dizajn web marketing seo

web projekti - multimedija art - search engine optimizacija

 
 

 

multimedija art

Logo Dizajn Beograd

Logo Dizajn Beograd povoljna cena izrade kvalitetnih logotip resenja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

business e-card

 

 

 

 

 

 

 

Le Gout De L'Antique - Luvr u Beogradu - U dodiru s antikom Taktilna Galerija

(exposition de la galerie tactile du musee du louvre au musee national de belgrade)

Natascha Plum (multimedija)

Branko Miljus (multimedija)

Multimedijalni CD renomiranog savremenog jugoslovenskog slikara Branka Miljusa. CD sadrzi oblasti: -Miljus i njegovo delo -Bibliografija -Umetnost Branka Miljusa -Drugi o Miljusu -Fotografije -Video CD sadrzi bogatu kolekciju radova Branka Miljusa: 43 slika, 200 crteza, 79 grafika, 9 mozaika, 5 murala, 10 enterijer, 47 dokumentarne fotografije o stvaralastvu umetnika i 16 video zapisa. CD je pripremljen za srpsko i englesko govorno podrucje.

Novi nihilizam (multimedija)

Apparatchik grupa - http://www.apparatchik.info

Nebojsa Pilipovic - PILO

Galerija 73 - web sajt

T-art Gallery (multimedija) interaktivna galerija 2002

multimedijalna art galerija slikar slikari cene nekretnine cena izrade reklame logotipa

 

 

Masinoprojekt Multimedija - interaktivna CD prezentacija 2003

multimedija dizajn svensk seo webbdesign

Liftmont Multimedija 2005

dizajn multimedija disajn website torino design exhibition dubai SEO web SEO company DUBAI real estate

Masinoprojekt 2012 - dizajn korporativnog identiteta

 

 

Novi nihilizam na kompakt disku

    Poznati zbornik "Novi nihilizam, postmodernisticka kontroverza" koji je priredio Nenad Dakovic (na fotografiji), kao knjiga objavljen 1996. godine, sada je objavljen na CD-romu kao prvo izdanje edicije DOB Interaktive. U ovom zborniku, Dakovic uvodi pojam "novog nihilizma" koji za razliku od klasicnog, artikulise ne manjak nego visak smisla, ili tzv. "nihilizam same filozofije".

Autor ovog CD je Predrag Petrovic, a u okviru zbornika objavljeni su prilozi Branke Arsic, Milorada Belancica, Srdana Bogosavljevica, Nenada Dakovica, Save Damjanova, Aleksandra Zistakisa, Aleksandra Jerkova, Radomana Kordica, Novice Milica, Zorana Milutinovica, Ivana Negrisorca, Vase Pavkovica, Mihajla Pantica, Djordja Pisareva, Mileta Savica, Rase Todosijevica, Sretena Ugricica, Jovana Cekica i Miska Suvakovica. CD se moze nabaviti u beogradskim knjizarama Plato i Beopolis.
    K. R.

http://www.danas.co.yu/20030212/kultura.htm

 

Putujuća izložba takozvane Taktilne galerije pariskog Luvra, od danas u Narodnom muzeju Srbije u Beogradu
Dodirnite antiku

Putujuća izložba takozvane Taktilne galerije pariskog Luvra, "U dodiru sa antikom", biće otvorena večeras u 19 sati u Narodnom muzeju u Beogradu. Izložba je namenjena prvenstveno slepim i slabovidim osobama, u sklopu višegodišnjih napora čuvenog pariskog muzeja da osobama sa hendikepom približi umetnička dela iz svog i fundusa drugih muzeja sveta. Postavka je istovremeno i značajan doprinos senzibilizaciji različitih sredina u kojima je izložba predstavljena, za potrebe osoba sa hendikepom i njihovo aktivno uključivanje u kulturni život.
Najavljujući izložbu u Beogradu, francuski ambasador Ig Perne ukazao je i na njen značaj u odnosima dve zemlje i dva muzeja, navodeći da se uživanje u eksponatima Luvra u ovom slučaju razlikuje samo u tome što je u prvom planu čulo dodira. Izložba se održava u organizaciji Ministarstva kulture Srbije i uz značajnu podršku Francuskog kulturnog centra, istakao je ministar Dragan Kojadinović, ocenjujući događaj kao izuzetno značajan za čitavu zemlju. Postavka se sastoji od 27 kopija izvornih antičkih skulptura i dela nastalih po njihovom uzoru, od kojih su 24 iz zbirke Muzeja Luvra i tri iz zbirke Narodnog muzeja u Beogradu, kao i šest originalnih kapitela korintskih stubova i tri reljefa koji su deo stalne postavke Narodnog muzeja u Beogradu. Trodimenzionalni eksponati kopije su velikih antičkih dela koja slepe i slabovide osobe mogu doživeti dodirom, a postavka je prilagođena i osobama vezanim za invalidska kolica kao i osobama sa oštećenim sluhom. Posetioci će biti u prilici da vide i dodirnu kopije čuvenih antičkih skulptura kakve su Miloska Venera, konjaničku statuu Marka Aurelija, i kopije drugih dragocenosti koje se čuvaju u Luvru, dok je beogradski Narodni muzej u svoj deo postavke uključio i originale.
U okviru izložbe, koja će biti otvorena do kraja aprila, biće organizovan niz tematskih predavanja i radionica, posebno za decu školskog uzrasta i decu sa posebnim potrebama. U okviru projekta, juče su održana i dva predavanja o iskustvu muzeja Luvr u programima prilagođenim za slepe i slabovide osobe, te o uticaju antičke skulpture na francusku umetnost od 16. do 18. veka.
Taktilna galerija prvi put je pokrenuta 1995. godine u Luvru sa kopijama remek-
-dela evropske skulpture, a potom 2000. sa postavkom "Po ugledu na antiku". Putujuća izložba "U dodiru sa antikom" prošle godine gostovala je u Splitu. M. Jovanović

http://www.danas.co.yu/20060217/kultura2.html

 

 

 

Kreacija multimedijalnih interektivnih CD i web prezentacija

 
 

Izrađujemo sve vrste flash animacija, od najmanjih bannera pa sve do složenih multimedijalnih prezentacija i tutorijala. Imamo 15 godina iskustva u kreiranju razlicitih mutimedijalnih sadrzaja.

 
   
p://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript"> pt type="text/javascript"> _uacct = "UA-2746241-1"; urchinTracker(); p://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript"> ics.com/urchin.js" type="text/javascript"> tml>tml>ics.com/urchin.js" type="text/javascript"> tml>